Fri frakt över 299kr

1-4 dagars leveranstid

Säker betalning

HUR DET FUNGERAR

Kom alltid redo till matchen med bra studs i bollarna och ett grymt grepp i handen. Allt du behöver göra är att bygga ditt eget prenumerationspaket genom fyra enkla steg. Lägg till bollrör och grepplindor och avsluta med att bestämma hur ofta du vill få hem ditt paket. Det är också billigare än att köpa “sista minuten bollar” direkt i padelhallen.
Nya padelbollar
& grepplindor
direkt hem till dig
Billigare priser jämfört
med padelhallen
Ändra, ångra eller
avsluta precis
när du vill

För oss handlar det om att göra padel enklare och roligare.

Kommer du ihåg den där gången du precis skulle kliva in på planen, men kom på att du glömt köpa nya padelbollar och fick spela med gamla och tråkiga? Eller den gången du drog kick-smashen i glaset på grund av dåligt grepp? Inga konstigheter - de dagarna är över!

Bygg ditt packet

Spara pengar, utveckla ditt spel och minska risken för skador

Visste du att padelbollar håller i snitt 2 timmars spel? Många spelar alldeles för ofta med gamla bollar som studsar dåligt, eller blir tvungna att köpa dyra bollar direkt i padelhallen. Slipp det med vår prenumerationstjänst. Spelkvalitén höjs också genom att byta grepplinda oftare. Då får du bättre kontroll på racket och minskar samtidigt risken för armbågsskador.

Skapa prenumeration

Du spelar, du bestämmer

Välj själv hur ofta du vill få hem ditt paket, om du i efterhand vill ta bort produkter, lägga till nya produkter eller avsluta din prenumeration - det är helt upp till dig.

Bygg ditt paket

FYRA ENKLA STEG

Välj antal
padelbollar
Välj antal
grepplindor
Lägg till bars & funktionsdryck
Bestäm när du vill få hem ditt paket

SENAST SETTS I